Header
v1
De hele presentatie
Wilt u de complete presentatie nogmaals bekijken, Klik hier.

v1
DNA
Voor het programma onderdeel over DNA, Klik hier.

v1
Smatterings
Smatterings; een cross media concept met een boekenprogramma op televisie als basis. De trailers uit het programma kunnen ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld narrowcasting, internet en mobiele communicatie.
Klik hier voor dit programma onderdeel.

v1
Arrow
Met Arrow gaat PCM de Volkskrant en Radio koppelen. Klik hier voor dit programma onderdeel.
    v1
Digitale televisie
Voor het programma onderdeel over de in’s en out’s van digitale televisie, Klik hier.

v1
Vogelgriep
Voor het programma onderdeel omtrent de vogelgriep, Klik hier.

v1
Communities
In Nederland hebben veel jongeren meer Hyves, MySpace en andere digitale communities vrienden dan telefoonnummers in hun gsm en zelfs Wouter Bos is om. Op internet wordt geleefd. Hyves en andere digitale communities zijn booming business. Klik hier voor dit programma onderdeel.

v1
Financiën
Michael Nederlof en Grimbert Rost van Tonningen in gesprek over verdienmodellen. Klik hier voor dit programma onderdeel.

Toelichting player
Deze demo-website dient ervoor u een idee te geven van de voordelen en toegevoegde waarde van digitale televisie, naast de reeds bestaande media van
De kijker kan er voor kiezen een compleet programma te bekijken, of slechts de voor hem / of haar interessante onderdelen, dat hebben we hier proberen na te bootsen.
(Omdat het hier een demo betreft kunt u niet doorklikken naar achterliggende informatie. Tevens kunt u het programma nog op volledige schermgrootte bekijken.)

In deze demoversie kunt u het beeldmateriaal bekijken met een ADSL basis verbinding of hoger. Wanneer het hier zou gaan om digitale TV met een live verbinding, zou u voor het live bezichtigen een ADSL 2 aansluiting nodig hebben.
Mocht het filmpje haperen dan kan er iets mis zijn met uw verbinding. Wacht in dat geval tot het filmpje helemaal geladen is en speel het dan pas af.

Toelichting vod- en podcasting
U kunt deze demo tevens bekijken of luisteren d.m.v. vod- (video) en pod- (geluid) casting. U heeft hiervoor iTunes nodig en eventueel een iPod. iTunes kunt u hier downloaden (gratis).

Kopieer deze link in uw klembord, start iTunes, ga naar het menu "Geavanceerd" en kies "Abonneer op Podcast". In het veld wat dan verschijnt kunt u de gekopieerde link plakken en dan op "enter" drukken. De login en het paswoord moeten hier ook worden ingevuld. De video en audio podcast verschijnen dan in beeld waarna u ze kunt downloaden. Na het downloaden kunt u de podcasts in iTunes bekijken en/of beluisteren. U kunt de bestanden tevens synchroniseren met uw iPod en daarmee bekijken en/of luisteren los van uw computer.

Aangezien het nu om een demo gaat, is het programma niet publiekelijk te bekijken, waardoor u bovenstaande stappen moet doorlopen. Indien het programma wel publiekelijk beschikbaar is, volstaat één klik op een button die je vervolgens naar de juiste omgeving in iTunes brengt.

Terug naar de homepage
Klik hier om terug te gaan naar de homepage van deze demosite.

footer